Idag höll jag på att kräkas på jobbet. Tror jag åt dålig kyckling. Så jag halvsprang till toaletten, bad till gudarna om att slippa kräkas då det är det värsta jag vet, och… slapp. Nu är det bra igen. Märkligt.

I natt drömde jag märkliga saker förresten. Jag drömde som om jag såg på en film, och jag vet fortfarande inte om jag inspirerats av någon film som existerar eller om jag bara fantiserat ihop allting. Jag vaknade hur som helst med den distinkta känslan av att jag drömt det hela en gång förut. Men jag vet inte om den känslan också är en dröm. Har ni känt så någon gång?

Hursomhelst… Drömmen handlade om ett gäng människor som gick ner i någon sorts reaktor, miljön var mässingsrör och heta ångor, för att göra något jag inte minns. Det var någon utgrävning på gång tror jag.  Dock fanns där en blond tjej som av någon anledning ville mörda alla andra. Hon släppte ut Selengas, som omärkt tog kol på alla. Och nej, selengas finns det ingenting som heter. Saringas däremot, men det var det inte i det här fallet. Jag tror att detta kommer från att jag i förrgår tittade på min burk med vitaminer jag har hemma, och såg att de innehöll 20% av RDI med Selen.

Sen ändrade drömmen karaktär. Den blonda tjejen var den enda överlevande, och fick plötsligt försvara sig mot horder av zombies. Alla zombies försökte ta sig till varann, då de smälte ihop och blev värre saker så fort de kom i kontakt med varann.

Sen vaknade jag, tänkte ”hmm”, och gick till jobbet. Jag är immun mot mardrömmar nu för tiden.

1 kommentar

 1. Jag drömmer ofta samma drömmar, tror jag iaf, inte helt säker, precis som du säger, det kanske är del av drömmen att jag drömt allt förut. I dom drömmarna vet jag oxå att allt är en dröm som jag drömt förut och jag vet precis hur allt ska gå, men jag gör allting lika dant ändå.

  En dröm är t.ex. om att jag och min lillasyster måste hinna med ett flyg (har ingen lillasyster i verkliga livet, helt orealistiskt bara det). Det är en jättelång gate fram till planet och våra föräldrar är med, men dom hoppar på någon slags elbil, men jag eller min lillasyster tappar en ryggsäck så vi missar bilen (som inte kan stanna och vänta in oss tydligen, mycket märkligt).

  Vi försöker springa, vilket alltid går så SJUKT sakta i drömmar, man kommer ju ingen vart alls, men vi stöter på ett par rollerblade:are och lånar deras rollerblades. Dock är det inte vanliga rollerblades utan såna där extreme-rollerblades där man har rollerblades överallt, fötterna, knäna, händerna, ryggen osv.

  Med hjälp av dessa extreme-rollerblades så lyckas vi iaf med planet (igen, jag har drömt detta minst 2 ggr nu). Det verkar även vara en film, för det kommer eftertexter där man ser oss komma tillbaka ifrån flygresan och då har vi blivit experter på extreme-rollerblades och åker runt med dom i hela flygplatsen och gör häftiga tricks.

  Senaste gången jag drömde detta så kom jag ihåg att eftertextsekvensen skulle hända och försökte komma ihåg hur vi såg ut när vi åkte så där bra, så att vi skulle vara bättre redan innan när vi skulle hinna med planet. Sjukt orealistiskt.

  Och så skulle jag bara vilja skriva "rollerblades" en gång till.

  Extreme-rollerblades.

Skriv ett par väl valda ord vettja!