Här är mitt senaste inköp. En värmepläd, om det nu heter så, som med hjälp av lite elektricitet alstrar enorma mängder värme. Warm and Cosy heter den. Bara en sån sak.

Jag inser att jag automatiskt åldrades typ 40-50 år genom att ens spendera pengar på nånting i den här stilen, men… jag fick ett bra pris. Och dessutom är den superdupermysig och huuuuur varm och gosig som helst, hihihi!

Ahem. *rättar till slipsen*

Nämen… Den är bra. Varm och så.

Och här skulle jag kunna skriva nånting i stil med att det vore trevligt att ha någon kela med, under pläden. Men alla vet nog redan vilket monstruöst närhetsbehov jag har, så därför skrivet jag ingenting om det.

4 kommentarer

  1. såg även att du införskaffat en fanta. jag skuttade upp för trappan vid pendeln i Huddinge när du skuttade ner.

      • Daniel Svara

        Och ursäkta att jag inte har någon som helst koll på min omgivning ibland. Just då koncentrerade jag mig mest på att lyckas ta mig hem.

  2. En vän till mig har den och den är verkligen hur mysig som helst. Jag håller tummarna på att familjen kom ihåg att jag önskade mig en värmefilt i julklapp. 🙂

Skriv ett par väl valda ord vettja!