Jag surfade runt lite på Ansiktsboken idag, och såg att min kusin var lite nere. Han ansåg sig ha blivit, ska vi säga, sexuellt vilseledd av en tjej. En av hans kompisar svarade.

vitkranktman

Jag avskyr visserligen ”Vita kränkta män” som argument, men det här kan inte kallas nånting annat. Hur är det ens möjligt att ha en sån kvinnosyn? Flera andra killar (och några tjejer!) stämde dessutom in, och tyckte att det är helt rationellt att kalla alla kvinnor för fittor och horor, samt vilja döda dem, för att en av dem inte ville ligga.

Och som grädden på moset. Killen i fråga är förlovad med en till synes söt och vettig tjej! Alltså… VA?! Hur kan han ha någon och inte jag? Vad är det för fel på världen då? Inte för att försköna mig själv allt för mycket, jag har såklart också haft stunder då jag varit dum i huvudet. Men jag tycker inte, har aldrig tyckt, och kommer garanterat aldrig ens att tänka, nånting i närheten av det där.

10 kommentarer

 1. Ida Morales Svara

  Du ser, det finns en fluga till varje skit… Eller något i den stilen.

 2. Alla kvinnor är inte sagda saker men det säger ju inte att det finns stolpskott..

  • Eh, alla kvinnor är inte horor/vidriga jävla fittor? Finns inte en enda person som förtjänar den beskrivningen.

  • Njaaa, det är det inte (såvida han inte suger på ironi). Han skrev flera inlägg efteråt där han tyckte det var helt normalt att skriva så.

   • Allt jag säger är att han kanske trollar.
    Jag brukar skriva liknande saker.

    • Du brukar vad? För att trolla? Nu ska jag ställa en genuin fråga: hur orkar du? Jag menar, visst när jag är lite uttråkad kanske jag svarar nåt lite trolligt på Flashback, men det blir ganska tråkigt efter ett tag det med. Men när det finns så många andra grejer att göra, vad får dig att skriva såna utomjordiskt knäppa saker? Det enda man får tillbaka som hardcoretroll är ju 1.Right on, 2 Don’t feed the trolls och 3.Ramaskri. Ingen av dem är intressanta för fem öre.

     • För vissa är den reaktionen den enda uppmärksamhet de någonsin får.

Skriv ett par väl valda ord vettja!