7 kommentarer

 1. Men hörru, ingen tjej (som har fötterna på marken) förväntar sig väl att killen ska GÖRA dejten spännande och alldeles fantastisk. Om personkemin finns där och man kan prata och skoja med varandra så BLIR det ju spännande. Då kan ju en shoppingtur inne på ICA i gången bland blöjor och golvmoppar vara den mest spännande och romantiska dejt ever 🙂

 2. Det är väl inte dejten som är det viktiga utan personen man faktiskt träffar, eller?

 3. Jättebra video. Sätter verkligen huvudet på spiken. Det här med dejtande är säkert jättekul men det känns väldigt överdrivet. Känns mest som det är osäkra och bekräftelsekåta människor som gör det.
  Och det är nog där problemet ligger. Kanske tjejerna du träffar är väldigt osäkra och bekräftelsekåta och behöver köra ett spel för att känna sig bra och uppskattade?
  Liksom byt bransch.

  Träffa tjejer som tycker det är mer kul med att sitta hemma och kolla på film eller ta och gå på promenader eller bara gå på gallerior och titta på det man är sugen på.
  Jag och min sambo dejtar så. Vi bara går runt och eller så sitter vi hemma och har myskvällar och snackar om allt.

  Jag tror sällan att man möter maken eller hustrun på krogen.
  Ja jag är cynisk men krogen är väldigt ytlig.

 4. Glöm inte att vänta tre dagar innan du hör av dig! Gör du det för tidigt är du en stalker, gör du det för sent är du inte intresserad.

Skriv ett par väl valda ord vettja!