Är det bara jag, eller har det där svarta fåret i Tele2’s reklamer blivit fruktansvärt drygt? Jag VET att det bara är en reklam, men jag finner mig själv med att på riktigt sitta och bli förbannad.

Jag gillade den första som kom, där han blivit retad genom hela livet och nu äntligen hittat Tele2 som de stora frälsarna, som behandlar alla lika. Det var fint. Men nu har det där jävla fåret växt in i rollen och blivit hög chef, och då är minsann det gamla livet som bortblåst. Nu är han arrogant och fruktansvärt självgod, och dissar andra stackars får på löpande band.

Oi, fåret! Det här är Sverige. Här följer vi jantelagen. Fattar du? Skyndar du dig så hinner du till socialen innan stängning.

10 kommentarer

 1. Jag blir dessutom så himla irriterad på att deras mobila jävla internet varken är särskilt cheap och verkligen inte fast…. -_-

 2. Jantelagen är jhu dansk påfund och förekommer i hela världen. Vilken reklam är det han har omvandlats till arrogant?

 3. Men snälla Daniel, det här är det största beviset hittills på att du tillbringar för mycket tid ensam hemma. Mer än en smula patetiskt. Skärp dig nu!

 4. Daniel Svara

  Jerry: Jag tycker det mest patetiska är att kritisera mina inlägg utan att våga använda sitt riktiga namn. 🙂

 5. Jerry/ERIK Svara

  Haha, riktiga namn, smeknamn, vad spelar det för roll? Poängen är att du kollar för mycket på tv och om du blir engagerad i karaktärsutvecklingen av ett reklamfår så behöver du röra på dig lite. Och inte bara till Kebabtorget. Tack för att du höll upp dörren för mig igår.

 6. Jennie Pennie Svara

  Jerry/ERIK:

  Något som är ännu mer patetiskt är personer som lägger sig i vad andra människor gör på sin fritid. "Du borde göra det och det..", som nån slags bitterfitta på internet som inte har nåt bättre för sig.

Skriv ett par väl valda ord vettja!