Lite bloggdeppig såhär en söndagkväll.

Nu har jag varit en så duktig pojke så, och bloggat flitigt. Mycket beror väl på annonserna tror jag. Jag vet, de är säkert störande, men tanken på att jag får nånting för bloggandet är ju lite motiverande. Det är bara det att… jag har ju tamejfan inga besökare! Varför inte? Min blogg är rolig! … Eller?

Jag vet inte riktigt… Det är ju svårt att få besökare till en personlig blogg om egentligen ingenting, om man inte är helt unik. Men ptja, det är jag ju kanske inte. Jag är rätt vanlig, förutom att jag berättar om saker andra inte skulle berätta, som mina bestyr med blue balls. Är inte det unikt då? VA?!

Jag vet inte riktigt. Kanske finns det ingen plats för Daniel Werners blogg. *ser lidelsefullt mot himlen*

3 kommentarer

  1. Tala ut om detta på Aftonbladet i en större artikel, så trillar det förhoppningsvis in många besökare. I alla fall för en dag.
    Just det — du måste rasa också.

    • Daniel Svara

      Well stop it!!! 😀 Du måste ju stötta din lokala Daniel Werner, liksom! Som att köpa en bingolott, fast med mer snusk.

Skriv ett par väl valda ord vettja!