Hörru Daniel, din förbaskade spjuver, vad händer i ditt liv?

Ptja, man kan väl säga att det både är väldigt bra och superdåligt just nu.

Det bra:

 • Jag har en ung och mycket fager tös i mitt liv, vid namn Martina, som gör mig glad. Det känns verkligen jättebra fortfarande. Min smått pessimistiska framtidstro som ibland visar sitt anlete hindrar mig från att vara allt för sentimental, men jag skulle nog vilja påstå att det här är det som jag har längtat efter så länge.
 • I helgen var jag och Martina (samma Martina som ovan alltså; jag går inte omkring och samlar Martinor) hos min mamma. Mycket trevligt!
 • Jag har börjat plugga! CCNA, vilket står för Cisco Certified Network Associate. För den oingivde så handlar det om nätverksteknik. Insåg för nån månad sen att jag inte lärt mig grunderna. Har ju liksom jobbat som detta i snart fem år, och jag kan det jag behöver kunna. Men det slog mig att jag inte förstår varför vissa saker händer, och då började jag plugga. Planerar att ta certifikatet i början av nästa år.

Det dåliga:

 • Denna trötthet och yrsel. Herre min jävla gud vad jag mår dåligt ibland. Alltså… För att illustrera: Jag är så trött som en person skulle vara de sista veckorna i hens liv. För ett par veckor sen var jag hos läkaren, tog lite blodprov och gjorde vissa neurlogiska tester. Dessutom kollade de efter eventuella vaxproppar. Allt var fint, men yrseln och tröttheten består. Visserligen har jag fortfarande, efter många år, vissa ångestrelaterade problem kvar. Spänner mig väl kanske. Det känns bara så främmande att lite sånt kan orsaka total utmattning vissa dagar.
 • På grund av ovanstående är det väldigt jobbigt att få tid och ork till att plugga.
 • På grund av ovanstående känner jag att jag har fastnat på mitt jobb. Jag är redo att gå vidare nu, men det finns inte så jättestor efterfrågan hos de stora teleoperatörerna. 95% av alla jobbannonser är från bemanningsföretag som behandlar en som smuts. Jag har varit där; aldrig mer.

Dessutom har jag smått ångest pga den här bloggen. Jag har verkligen tappat lusten TOTALT, samtidigt som jag önskar att jag hade mer energi att blogga. Det är den där känslan att man vet att man försummar nånting som egentligen är väldigt bra. Oh well, det kommer väl tillbaka när det känner för det. På det stora hela har livet varit mycket värre. Så cheers!

ccnaplugg

1 kommentar

 1. Andrea iB - www.andreaib.se Svara

  Jag har varit sjuk i princip konstant sedan skolan började i höstas. Då var det hosta och hela paketet och efter många provtagningar kom läkaren fram till att det var ”någonting som påminde om lunginflammation – men som inte syns på CRPn”. Jag fick penicillin och blev så gott som frisk.

  Okej… Nu hat du hört min livshistoria, men det finns en slutpoäng.

  Efter penicillinkuren är jag fruktansvärt trött. Dvs så trött att jag sover middag när jag kommer hem från skolan och ändå går och lägger mig klockan 9. Och jag är så yr att jag knappt kan gå/stå/springa till tunnelbanan/sitta på tunnelbanan utan att hela världen snurrar – och jag måste sätta mig ner som en pensionär.
  Min lärare har haft samma problem och är också hyperyr och sömnig.

  Tja… okej, det kanske inte fanns en poäng. Men du är inte ensam i alla fall </3

  MVH Hobbyläkaren

Skriv ett par väl valda ord vettja!