Adam-SandlerNär Sverigedemokraterna kom med i riksdagen gick en del av mina Facebookvänner ut med att de tänkte ta bort alla sina SD-sympatiserande vänner. Själv lät jag bli, mest eftersom jag av principskäl anser att folk ska få tycka vad de vill. Åsiktsfrihet och demokrati måste få vara viktigast av allt!

Men nu går det inte längre. Jag har märkt nånting fasansfullt. Människor jag har som vänner på Facebook har åsikter jag bara inte kan tolerera. Fullkomligt OACCEPTABLA värderingar. Jag har försökt att se mellan fingrarna, men det går bara inte. Jag skulle ge upp en del av mig själv om jag lät det här passera.

De gillar Adam Sandler. Jag måste kämpa mot gråten när jag skriver detta. Adam Sandler, liksom. Jag trodde att jag kände folk, och så… tycker de så. Jag blir bedrövad.

2 kommentarer

  1. Tänkpåttiaf Svara

    Säger inte detta för att vara dum. Men! Ett tips på vägen. Dina chanser att få en tjej minskar avsevärt om du gnäller som du gör på Twitter. Det är tyvärr biologiskt. ”Hur kan nån gå från superintresserad till… bla bla”.

    • Haha, ja, det är säkert sant. Men ibland måste jag få gnälla, jag var oerhört bitter när jag skrev det. Jag kan ju inte anpassa hela min personlighet efter vad som funkar bäst när det gäller att få en tjej heller? Tror och hoppas att min framtida tjej kan förstå att alla människor har perioder fyllda av negativitet.

Skriv ett par väl valda ord vettja!