Nu är vi alltså uppe i fyra dagar, and counting, på mitt liv utan internet. Kvällarna spenderas med att se om gamla DVD-filmer, gråta i timtal, och skrubba min lekamen i duschen. I skrivande stund är den beräknade klartiden 22.00, uppdaterat från 14.00 idag. Jag bara vet att det inte kommer att vara löst då. De har sagt ömsom 14 ömsom 22 sedan i måndags.

Jag är för snäll också, det är mitt problem. Ringde till supporten och de sa väl basically som det var.

-Ja eh hej, Daniel heter jag. Tänkte kolla hur det går med mitt bredband?
-Jadu… Det blir inget surfande för din del. Kanske aldrig mer. Hör du det?! Det är slut på snusket! Fibern är avgrävd och vi pissar på dig och ditt surfbehov!
-Jaha, okej! Ursäkta att jag störde då. 🙁

1 kommentar

  1. Jag tycker iaf att du ska få/begära kompensation på nästa räkning!

Skriv ett par väl valda ord vettja!