Unni Drougge är på TV just nu, och ska laga mat åt andra mediekåta kändisar. För er som inte vet vem hon är så är hon alltså en sån där person som bara är ute efter att chockera – kosta vad det kosta vill. En riktig ninjafeminist och manshatare är hon också, och har skrivit ett gäng böcker om såna ämnen. Och i och med hennes medverkan i ovanstående program känner jag att jag måste få ur mig en sak.

Unni Drougge är enligt mig en vidrig människa.

Jag har faktiskt pratat i telefon med henne en gång. Det gällde en teknikrelaterad tjänst, för länge sedan i en galax långt långt borta. Hon var extremt otrevlig i luren, faktiskt bland de hemskaste människor jag någonsin pratat med. Hon skrek och levde rövare, och använde könsord som en annan använder toalettpapper. Bland annat fick jag veta att hon blivit, citat, ”rövknullad av säljaren”. ”Okej” svarade jag, och fokuserade på hur vi skulle lösa det tekniska istället. När jag fått fram mitt budskap slängde hon på luren.

Unni Drougge. Fy fan.

3 kommentarer

  1. I dream of me, your asshole and a spikey dildo! love jennifer

  2. LOL! "unni-anhängare". Är vi en sekt nu? I så fall, vart är min snäsiga lakansklädnad?!

    Nä, nu ringer jag Unni och klagar. Jag vill faktiskt också ha rätt klädsel. Eller det är kanske ninjadräkt som gäller? Ninjafeminist låter för övrigt lite häftigt. Synd att det inte är en inriktning 😉

Skriv ett par väl valda ord vettja!