Nu börjar det så sakteliga bli ordning på lägenheten. Det är mest några hyllor kvar, som måste borras upp, vilket jag själv inte vågar göra eftersom jag är mån om lägenhetens värde.

I onsdags fick jag en IKEA-leverans innehållandes den tv-hylla som jag ska ha i sovrummet. Så jag byggde ihop den, fortfarande lite yr efter förkylningen (som för övrigt fortfarande inte är helt bra). Det gick åt en hel del svett och framförallt svordomar, men efter ett tag stod den faktiskt klar! Well, efter att jag hade satt några saker bakochfram och rättat till dem, alltså.

Det var bara en liten byrålåda kvar. Jag byggde ihop den ”inuti” själva tv-hyllan, och när jag var färdig slog jag givetvis i huvudet i taket på hyllan. Det är nånting speciellt med att slå i just huvudet. Det finns få saker som gör mig så vansinnig; speciellt om jag redan är uppe i varv efter flera timmars naket IKEA-byggande. Reptilhjärnan tog över, och jag skrek till och slog näven i hyllans tak. Varpå den sprack totalt… Varpå jag fick svår ångest… Varpå jag ringde IKEA och sa att den skadats vid leveransen… Varpå jag fick en ny igår, som jag byggde ihop utan raseriutbrott.

1 kommentar

Skriv ett par väl valda ord vettja!