Jag var i Umeå i helgen, på dejt faktiskt. Efter en hel del videochattande blev det av, och jag begav mig – smått ovilligt – mot det tjottahejti som i folkmun kallas norrland. Nu, två dagar senare, är jag hemkommen och kvinnan i fråga har sagt upp bekantskapen med mig. Jag tror nästan det är nytt rekord! Vilket kap jag måste vara.

Tåg/bussresan upp, med oro över att spy ner någon stackars medpassagerare:
Nervositeten på busstationen:
Att det redan låg en femma i myntinkastet på stationen när jag behövde kissa:
Margheritan på den lokala norrlandspizzerian: 
Att kvinnan i fråga gjorde en färdkost-macka till mig när jag skulle hem:
Tåg/bussresan hem, som gick helt utan intermezzon:
Att få lägga sig i soffan efter drygt 10 timmars resa:
Salahuddins öronbedövande gapande när jag kom hem:
Kvinnan i frågas omdöme om mig efter två dagar ihop:

Finns det några andra masochist-tjejer därute som är dejtsugna? Säg till, så styr vi upp något.

10 kommentarer

  • Daniel Svara

   Mina magproblem blev 10x värre efter att jag flög från sydafrika hem. Det var visserligen 14 timmar istället för 1, men jag ville ta det säkra före det osäkra. Men såhär med facit i hand vet jag att jag klarar det, så nästa gång (blir ingen nästa gång, men ändå) blir det flyg. 🙂

 1. Pingback: Daniel Werner – Den unge Werners lidanden » Poolen

 2. Pingback: Daniel Werner – Den unge Werners lidanden » P-piller med rök

 3. Pingback: Utan toa i Sundsvall » Daniel Werner – Den unge Werners lidanden

 4. Umeå är inte riktigt Norrland.

  Norrland börjar som i krockarna vid Skellefteå.

  Men du var himla nära iaf 🙂

  Och i umeå bor de bara 20% norrlänningar resten är från andra delar av sverige som jobber på universitetet 🙂

  /Norrlands Kajsa 🙂

Skriv ett par väl valda ord vettja!