Okej… Nu var jag med om en ganska prekär situation, och nu har jag ont mellan benen. Jag spelade Rock Band på PS3 och blev lite irriterad då jag efter upprepade försök inte lyckades klara ”Number of the Beast” pga dess SJUKA JÄVLA IDIOT-SOLO. Hrrm. Nåja, jag kan se framför mig hur scenariot på akuten skulle se ut.

Läkare: Jaaaaha, hur var det här då?
Daniel: Jo, du förstår… Jag har så fruktansvärt ont i pungen.
Läkare: Aj, aj. Hur gick det till?
Daniel: Ehm… Jag spelade Rock Band. Och så blev jag så arg mitt under en låt, att jag slog till gitarren medan den låg i knät. Och, eh, ja… Jag slog den rakt mot pungen helt enkelt.
Läkare: Number of the Beast, eller hur?
Daniel: Det vet du.
Läkare: Nu igen… Syster Märta-Gerda, hämta sprutan!

1 kommentar

  1. Jag vill slå på Josh Hommes pung när jag försöker klara 3's and 7's på Hard (på Guitar Hero, inte Rock Band).

Skriv ett par väl valda ord vettja!