Igår fick jag för övrigt ett samtal från min läkare, två veckor efter att jag lämnade tre rör blod. Han presenterade sig lugnt, och bad mig sedan att sätta mig ned. Han tog sig verkligen tid att förklara att det här inte är någon dödsdom, men att han hade ganska tunga besked att meddela. Sedan förklarade han att jag har en aggressiv form av AIDS-rabies med extra lök.

… Nej, så var det visserligen inte. Men däremot berättade han att jag har ganska rejäl brist på både D-vitamin (fortfarande), och Folsyra. D-vitamin får man främst från solen, och folsyra får man främst från grönsaker och frukt. Min ohälsosamma livsstil börjar alltså visa sig rent fysiskt. Success!

De goda nyheterna: Nu har jag fått två receptbelagda Supervitamintillskott™ som jag ska ta. Plus att min testosteronnivå var, citat, ”helt ok”. Och det är ju alltid kul.

2 kommentarer

  1. Juuuust det. Det förklarar ju varför du tittade snett på mig och referera till dig själv som Kejsar Daniel, du var hög! Jag var lite orolig att fått gudkomplex! 😀

Skriv ett par väl valda ord vettja!