Nu är nånting fel. Jag har drömt semi-mardrömmar tre nätter i rad. Inte typen där jag vaknat upp kallsvettig och skrikandes, utan mer smått hemska drömmar där jag vaknar upp och undrar vem fasen som regisserat det där.

Natten till söndag: Jag har träffat en man i 25-30årsåldern som jag blivit vän med. Han är jätterik och vi shoppar loss bland teknikprylar tillsammans. På parkeringen utanför SIBA, Elgiganten, eller var vi nu var, så råkar min vän backa in i en annan bil, där en fet och rakad karl sitter och bläddrar i en tidning. Han tittar upp varpå jag signalerar ”sorry”. Min vän får dock en knäpp och backar in i bilen igen. Då blir den andra karlen sur, och kliver ut. Jag och min vän också.

Karlen börjar sparka och slå på mig, och jag går ner på ett knä av smärtan. Plötsligt stannar han dock upp, och ser väldigt rädd ut. Detta eftersom min vän riktar en pistol mot honom. Han avlossar ett skott som träffar mannen i magen. Han stapplar bakåt, men närmar sig mig igen. Då ser jag att pistolen nu är riktad mot mig. Jag blir jätterädd, och i samma stund som nästa kula avlossas skriker jag ”NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ”. Kulan går MELLAN ÖVER- OCH UNDERKÄKEN och rätt in i huvudet på mannen som dör direkt.

Efter detta åker vi hem under tystnad, och jag stänger in mig i min lägenhet och är rädd.

Natten till måndag: Jag är på disco och står på dansgolvet och sippar ur en drink. Då kommer en sjukt muskulös invandrarkille och tar min drink och slänger den i soporna. Han säger nåt om att man inte får dricka på dansgolvet. Jag blir förbannad och säger något spydigt, och i nästa sekund har jag honom över mig och får ansiktet möblerat.  När jag hämtat mig lite säger jag åt mina starka kollegor att ge sig på honom och hans gäng. Plötsligt kan alla använda magi och allt blir som ett tv-spel. Märkligt.

Natten till tisdag: Jag får plötsligt mina betyg i gymnasiet igen. Fast denna gång är de väldigt dåliga. Det finns nya sorters betyg, typ ”Knappt G” och ”G om du återkommer” som jag har mycket av. Min chef på jobbet är tydligen min lärare, och säger nåt i stil med ”Jaadu Daniel… Det är inget fel på dig och så, men du snackar lite väl mycket om LCD-tvs på lektionen. Det funkar liksom inte” och jag ser ut som ett frågetecken. Sen ser jag kommentaren till mina betyg, som står längst ner på pappret. ”Jag vill helst inte säga det, men jag måste. Eleven är som en LCD-tv; dum och långsam. Det kommer aldrig bli något av honom.”

2 kommentarer

Skriv ett par väl valda ord vettja!