Idiot nummer tre: Ungefär som idiot nummer två. Idioten vinner ett spel av mig, och mailar inom kort att han vill komma och hämta det. Jag meddelar då att jag tyvärr inte accepterar avhämtning, precis som det står i annonsen. Idioten svarar att han måste ha spelet innan fredag, då det är en födelsedagspresent åt hans bror. Jag svarar igen, vänligt men bestämt, att jag tyvärr inte accepterar avhämtning. Då blir idioten arg och börjar oförskämt tjafsa om att han ska komma och hämta det, annars vägrar han betala och dessutom ge mig dåligt omdöme. Ge mig dåligt omdöme trots att det är idioten som vägrar läsa annonsens riktlinjer!

Jag svarar att han har accepterat annonsens regler genom att bjuda på spelet, och att jag vill ha mina pengar för att inte tvingas gå vidare med det hela. Idioten önskar mig lycka till med att gå vidare. Jag svarar igen, och hotar med polisanmälan, då jag precis fått lära mig att Tradera själva skiter blankt i tvister på deras sida. Idioten svarar att HAN borde polisanmäla MIG eftersom jag tar ut en orimlig fraktavgift (50 kr). Jag svarar med att klistra in Traderas regler för fraktavgift där det tydligt står att den avgift jag  satt är helt normal.

Idiot nummer fyra: Vinner ett spel av mig på söndagen. Idioten skickar pengarna på måndagen. Pengarna når mitt konto på tisdagen, varpå jag skickar spelet på onsdagen. Jag mailar då idioten och meddelar att jag skickat spelet, och får som svar att det är jättedåligt att det tagit sån tid. Okeeeej? Sen när blev 24 timmar mellan att betalningen når mitt konto och jag skickar spelet en helt orimlig behandlingstid?

Idiot nummer fem: Vinner ett spel av mig för EN KRONA. Frakten ligger på 30 kr. Idioten mailar då mig och säger att det inte kostar 30 kr att skicka det spelet, utan 12 kr. Jag svarar att det är 30 kr som gäller. Idioten säger då att detta är ett orimligt fraktpris, 17 kr vore rimligare. Jag svarar att det är 30 kr som gäller. Inget svar.

Skriv ett par väl valda ord vettja!