Tävlingen är över! Jag och Salahuddin är enväldiga domare, och har efter djupa sessioner av räknande, bråkande och torrfoderätande kommit fram till resultatet. Vissa av svaren kanske inte var menade på fullt allvar, men de kommer att räknas som det eftersom frågan från första början inte var menad på allvar.

1. JA – Okej, bara du bjuder på te först.. så man inte verkar billig :O

2. SVARADE INTE ALLS

3. NEJ – ööhhhmm nej

4. JA – Ofc ^^ men vi får se om den dagen kommer komma 😀

5. SVARADE INTE ALLS

6. NEJ – nej?? 🙂

7. NEJ – nej tack, jag ligger bara med folk jag e tillsammans med…

8. NEJ – skulle inte tro det

9. KANSKE – *host* bara sådär?

10. KANSKE – Får jag ta dig med en strap-on?

11. NEJ – haha. jag tror jag avstår, men tack för erbjudandet 😛

12. NEJ – skulle inte tro det…

13. SVARADE INTE ALLS

14. NEJ – måste säga nej tack. men tack för erbjudandet men jag klarar mig.

15. SVARADE INTE ALLS

16. SVARADE INTE ALLS

17. NEJ – Inte vad jag vet. Har nån sagt det? 😉

18. SVARADE INTE ALLS

19. JA – Visst. Vi möts i den skumma gränden på tisdag vid 14:07!

20. SVARADE INTE ALLS (hann inte läsa mailet innan tiden gick ut)

Detta blir… 21 poäng! Vinnaren ääääär… Louise som gissade på 20 poäng! Jennie får dock ett hedersomnämnande då hon gissade på 22, fast tre timmar senare. Stort grattis till vinnaren!

PS. Den här tävlingen var bara på skoj. Ett test för att se hur många som skulle nappa på ett oanständigt förslag på nätet. Jag är ganska snäll och beskedlig allt som oftast, men jag blir grinig på folk som ska klaga för att man försöker hitta på originella saker som eventuellt gör offren smått irriterade. Det är bara humor liksom! Så ni som tyckte den här tävlingen sög ber jag vänligt men bestämt att dra åt helskotta. 🙂

7 kommentarer

  1. Fast… Om du nu skulle se hur många som nappade så borde ju bara riktiga napp räknas som Ja!

    (Eller så är jag bara bitter för att jag inte vann.)

Skriv ett par väl valda ord vettja!