Ibland tror jag att Storbritannien producerar så många konstiga dokumentärer att de själva inte hinner med. Dagens handlade om kvinnor med för små bröst. Nej, jag såg inte på den i hopp om att få se lite snusk, det är internet till för.

En av kvinnorna satte fast sugklockor på brösten så fort hon kom hem. Det såg groteskt ut, helt underbart roligt. Jag gillar också att berättarrösten sa att ”det kommer ta lång tid men pojkvännen Bronson stöttar henne”. Hahahaha! Klart som FAN att han gör det. Det är inte som att han själv inte har något att vinna på det liksom…

Det roligaste var att hela dokumentären handlade om bröst och ändå hade de censurerat bröstvårtorna. Bara bröstvårtorna. Sånt där tycker jag är så märkligt. Är det bara dem som är tabu?

6 kommentarer

 1. Haha! Jag förstår mig inte på det där heller. Censurerar dom någonsin killars bröstvårtor..? 😛 Näe.
  Det roligaste med den dokumentären måste ju ändå vara att det förhållandet började med en lögn – från bådas sida! Hon hade en BH med D-kupa och inlägg, så han gick och skröt till alla sina polare att hans nya tjej hade stora bröst. Han själv ljög om att han var en känd DJ.. Orka! Hahahahaha 😀
  Tänk vad livet vore trist utan sådana dokumentärer.

 2. Om man inte ser bröstvårtan kan man väl inte vara helt säker på att det faktiskt är ett bröst? Eller?

 3. Märta: Det har du rätt i. 😐 Hur vet jag då att det ens var en dokumentär om bröst jag såg? Vad såg jag överhuvudtaget kl 21 igår?

  AAAH!! :O

 4. We’re not sure how deep into the goof juice the Kids in the Hall were when troupe funnyman Scott Thompson started sulking and playing Portal in the back of the tour bus, but something got into Kids during this sad little gaming session.

 5. We're not sure how deep into the goof juice the Kids in the Hall were when troupe funnyman Scott Thompson started sulking and playing Portal in the back of the tour bus, but something got into Kids during this sad little gaming session.

 6. Pingback: Werner - Den siste romantikern » Engelskt snusk

Skriv ett par väl valda ord vettja!