Jaha, då kommer alltså svaren på de enorma mängder frågor ni har ställt. Det tog några dagar att sammanställa allihop, och jag tror bestämt att jag fått musarm efter allt copy-pastande. Tack för att ni intresserar er så pass om mitt liv och min personlighet… Vadå jag bitter?

Du behöver inte svara, men eftersom jag är så fantasilös för tillfället så tänker jag fråga ändå: har du haft sex på sistone?
Definiera ”sex”. 😉 Definiera ”sistone”. 😉

Hej Daniel! Jag undrar, hur blir man så som du på att skriva erotiska noveller? Min förre pojkvän försökte, men han var inte tillräckligt bra tyckte jag, så nu vill jag försöka själv! Har du några tips? :3
Jaa du… *smuttar på pipan* Sexnovellsskrivandets ädla konst är inget jag kan lära vem som helst. Det krävs fingerspitzgefühl, som vi säger inom branschen. Men första steget är att bege dig till den högsta bergtoppen i den högsta bergkedjan i den djupaste dalen, inta lotusställning, och bara känn hur kosmos strömmar genom dig… Eller inte. Mitt succérecept för sexnoveller är helt enkelt: En rejäl dos humor! Utan humor har man bara skrivit en RIKTIG sexnovell. Och det är det bara weirdos som gör.

PS. Har jag dåligt självförtroende om jag anar att ovanstående fråga är skriven av nån jag känner, som vill jäklas?

En fråga: Kött eller fisk ?
Kött! En redig filet mignon black & white med pommes, det dissar jag då rakt inte!

Fast Blondinbella suger, det gör väl inte du?
Vet inte om jag skulle tolka detta som en fråga eller inte, men jag gjorde det ändå. Jag suger inte! Det är kvinnogöra. Fattar ni? Suger! Ha ha. Ehm. Nejmen jag och min blogg är rätt bra faktiskt.

Man eller mus?
Jag är en man som älsk… Eh. Mus! Helt klart mus!

3 kommentarer

  1. Pingback: Daniel Werner (och hans tankar) » Frågestund

Skriv ett par väl valda ord vettja!