Idag, go’ vänner, ska jag berätta en liten historia. En historia som utspelade sig den 24:e Mars 2007.

Jag är, som många vet, ett enormt fan av tv-spelsserien Final Fantasy. Och några dagar innan situationen jag ska berätta om utspelade sig så hade jag precis fått hem Final Fantasy XII, efter år av väntan. Ni förstår säkert att det var heligt. Stänga-av-mobilen-och-ta-ledigt-från-jobbet-heligt.

Nu hade jag just denna dag kommit till sista bossen, och precis klarat denna efter mycket kämpande, mycket hårslitande, och mycket svordomar. Den välbekanta känslan av vinnarglädje delat med en tomhet över att spelet var slut infann sig i min svettiga kropp. Slutfilmen började spelas. Ni som spelat Final Fantasy-spel tidigare vet att de brukar pågå en sisådär 20 minuter; pampigt ska det vara.

Det var bara ett problem, och det var att jag var alldeles infernaliskt kissnödig. Jag höll på att DÖ. Och slutfilmen gick naturligtvis inte att pausa. Kissa på sig eller missa slutet av spelet? Jag vägde de båda utgångarna i mina händer, och bestämde mig…

Jag kissade i en tom fantaflaska.

Ni hörde vad jag sa.

8 kommentarer

  1. Det är då man spelar på sin laptop och tar med den till toan. Duuh.

  2. Hur, eh.. funkade det?

    …Inte för att jag själv har funderat på det nån gång.. nej, absolut inte!

  3. Man skäms lite för att säga det, men jag hade gjort likadant >.> Man missar inte slutfilmen!

Skriv ett par väl valda ord vettja!