En dag hade jag tråkigt och beslutade mig för att spela lite XBOX 360. Det hade jag inte gjort sedan flytten i November. Jag packade upp konsolen, placerade den varsamt bredvid TVn, och… Var i innersta helvete hade strömkabeln tagit vägen? VA?!

Jag letade igenom hela lägenheten, varenda litet skrymsle gicks igenom. Varenda kartong. Varenda låda. Till slut blev jag sådär desperat, ni vet, så att man liksom tittar på helt ovidkommande ställen trots att man VET att det man letar efter inte finns där. Ovanför köksfläkten, i badrummet, i garderoben. Till slut gick jag upp på vinden och letade, men där fanns den inte heller.

Sen satte jag mig på sängen. Funderade. Hittade då två strömkablar i en av de första kartongerna jag gick igenom. Dock hade jag inte en aning vilken volt och ampere som mitt 360 ville ha. Googlade. Hittade inte. Tröttnade. Testade med den kabel jag trodde mest på (den såg ut likadant som en på en bild gjorde).

Fungerade!

Något som är mycket illavarslande är att jag på allvar funderade på att köpa ett helt nytt 360 för 2 400 kr, bara för att jag inte hittade sladden. Såhär i finanskristider också.

(Inlägget är dedikerat till Nokomis. Be strong, buddy!)

3 kommentarer

  1. Du tänkte inte på att du kunde köpt bara en ny strömsladd?

Skriv ett par väl valda ord vettja!