… för nu har jag nämligen lyckats! Japp, ni gissade rätt: Jag har lyckats överträffa mig själv i att skriva tråkiga inlägg. Ett inlägg om russin i barnmellanmål?!

För övrigt börjar en obehaglig känsla sprida sig i kroppen. En känsla av att det, efter kommentarssystembytet, inte GÅR att kommentera på den här bloggen. Ja, så måste det ju vara, eftersom ingen skriver något. Jag vet inte ens om någon läser. Det kanske bara är Google-bottar. Jag kanske egentligen är helt ensam, och bara för en textmässig monolog med mig själv.

Hallå? Syns det här? … Hallå? … HALLÅ?!?!!

4 kommentarer

  1. Hej Daniel. Tyvärr syns inget av det du skriver. Och vi kan heller inte kommentera. Tänkte bara konfirmera detta..

  2. Vadå? Inlägget om russinen var ju roligt. Det är sånt som är humor. Du skriver torr-roligt, Daniel. Igenkänningshumor. Du borde ge ut en bok. Och titta, nu funkade det att kommentera igen! *totally amazed*

Skriv ett par väl valda ord vettja!