Idag lagade jag nästa kulinariska rätt direkt från Arla-appen, nämligen gratinerad pasta carbonara! FYYYYYYRA SOLAR!

Det känns nästan kul att laga riktig mat för en gångs skull. Det är stort när det kommer från mig, som inte varit peppad på nånting sedan 1988, typ. Flytten känns också skoj, och jag packar ner nördpylar varje kväll – inför fotograferingen som borde ske snart. Då är det ju bra om lägenheten inte ser ut som ”Dungeon Masterns Ungkarlslya 2000 +4” liksom. Det var länge sen jag brann för nånting på det här sättet!

Dessutom har jag inte druckit läsk på hela veckan. Eller okej, en halv avslagen en som jag hade kvar i kylen i måndags. Annars inget.

Nu ska jag bara börja träna också, och den biten är lite svår att komma igång med. Men jag har köpt gymkort på SATS och fått ångest när jag såg slutfakturan, så nu är jag på gång!

58f1cc762c5211e3b83922000ae91223_8

7 kommentarer

 1. Imponerande och inspirerande! Jag har kommit igång med den nyttiga maten sen några månader tillbaka, men träningen är såååå mycket svårare att hålla i :/. Tur nyttig mat är gott, men träningen blir säkert rolig den med när man kört några gånger. Lycka till och superbra jobbat!

 2. Så glad jag blir! Du är jätteduktig! Vi är många som håller alla tummar vi har för dig!
  Lycka till!

 3. Couq on Feis Svara

  Hahaha, den faktura-ångesten är en sjukt bra motivation till att gå dit!
  Ser gott ut btw 🙂

 4. *hoppar runt med hejaklackskläder och tjoar* Daniel! Daniel! Daniel! Wooooooooo!

 5. Åh, härligt att läsa!
  Passa på att boka tid för SatsYou, det är till för att få igång och hålla igång folk som är osäkra på övningar, som kanske aldrig tränat tidigare eller alltid tröttnat fort 🙂

Skriv ett par väl valda ord vettja!