MEN GUUUUUUUUUUUUD-ÄH! *skriker så det ekar långt ut i trapphuset*

Jag är ledsen att jag inte bloggat på ett tag! Helt oförlåtligt, jag vet. Men jag har bara haft så mycket att göra med lägenheten. Nu är dock det mesta på plats, och det har gått relativt smärtfritt.

hemmet140213
Såhär ser det hela ut just nu!

Det finns väl några frågetecken kvar att räta ut, dock.

 1. Salahuddin har fortfarande inte vant sig vid att bo här. Han undrar när vi ska åka hem. Han går omkring och piper, och jag ANAR att han spenderar hela dagarna – när jag är på jobbet – på det enda ställe han känner sig trygg: I kattlådan. Men förhoppningsvis råkade jag bara komma hem precis när han var på muggen. Två dagar i rad.
 2. Jag (eller snarare min far, morbror eller mammas man) måste borra upp DVD-hyllan ovanför TVn.
 3. Kylskåpet låter för mycket! Det surrar till en sisådär tio minuter per timme, och det är för ofta. Överväger att slänga skiten och bara äta beef jerky för resten av mitt liv.
 4. Jag har en hel del småsaker att köpa. Typ en vardagsrumsmatta, en toalettsits (den de lagt fram passar inte! WTF?), en toalettborste, en ny ringklocka på ytterdörren (hur lyckas man förstöra en ringklocka totalt?), sängkläder.
 5. Jag måste orka bygga ihop min nya IKEA-sovrumshylla.
 6. Fibern (till bredbandet alltså) är heeeeelt fucked up. Jag skulle koppla in bredbandet när jag flyttade in. Tittade i uttaget. Inget nätverksuttag däri! Blev vansinnig för en stund. Insåg sen att de har flyttat inkommande uttag till vardagsrummet. Sjukt bra visserligen, men vid närmare inspektion så är fibern i väldigt dåligt skick, så det är väl bara en tidsfråga innan allt slutar fungera varpå jag blir deprimerad, super mig berusad, och går ner i havet.
 7. Det är aningen kallt i lägenheten. Har inte mätt, men säkert 3-4 grader kallare än i Huddinge. Men det går väl att fixa.

… Meneh… Det ska säkert ordna sig, det här.

2 kommentarer

 1. Haha! I love this 😀
  Älskar ångesten man har när man köpt ngt dyrt, typ lgh eller bil, och bara ser felen 😀
  Jag är likadan 😛
  Du kommer vänja dig vid kylskåpet efter ett tag, det blir ett sånt ljud som hjärnan väljer bort eftersom den låter hela tiden.
  Resten vettefan. Hur lyckas man ha sönder en ringklocka?!

Skriv ett par väl valda ord vettja!