Imorgon är det sommarfest på jobbet. Där kommer det att bjudas på Smirnoff Ice, den enda alkohol jag gillar (förutom nån obskyr cider möjligen). Så därför kommer jag att bli lite berusad. Det händer INTE ofta, men ett par gånger om året kan det vara skoj.

Så, på vilket sätt tror ni att jag kommer att göra bort mig?

A) Kissa ner mig på dansgolvet.

B) Ragla fram till chefen och säga: ”Aschå jag vill bara att du schka veta att du är tamejfan min BÄSCHTA vän!”

C) Börja gråta och klaga över min brist på sexliv inför alla kollegor.

D) Allt ovanstående.

Vi tar emot insatser fram till 12.00 i morgon.

2 kommentarer

  1. Äh, du lär inte slå att bli kalaspackad, attackerad av marken (eller ja, sitta på en bänk och ramla…) hemledd av en du är förälskad i + hans vän, buren upp för trappan av denne vän för att till sist även be vännen om hjälp att få av dig kläderna.

    True story bro. Fått det mesta där berättat för mig i efterhand. Men, som sagt, undviker du detta kommer det gå asfint. c:

Skriv ett par väl valda ord vettja!