Fullständigt enorm. Det första bärarna, när de kom, sa var att detta inte kommer att gå. Jag har en liten trappuppgång och en stor – men inte tillräckligt stor – hiss. Så en karl fick trycka upp soffan från markplan, och en annan tog emot den från min balkong. Fråga mig inte hur det gick till, men nu är den på plats.

8 kommentarer

  • Daniel Svara

   Du skulle äta mig ur huset med all mat som skulle krävas för att hålla dig glad. 😀

 1. Gigantisk?! =O Men ser så skön ut, och passar perfekt för lata hemmakvällar med…grönsaksstavar och nyttig dip. Ehum..ja precis.

  Fun fact: Hittade hit efter att ha köpt ett spel av dig på tradera ages ago. =P

  • Daniel Svara

   Gaaalet mysig är den! Fast inga grönssaksstavar här inte, här kör vi fläsksvålar i rent ister!

   Najs att du tyckte jag verkade så spännande att du googlade på din spelsäljare. 😀

  • Daniel Svara

   I så fall får det bli i två delar, den kommer inte gå att få ur lägenhet igen. Den här soffan tar jag med mig i graven!

Skriv ett par väl valda ord vettja!