Hörni, jag har tänkt på det här med varma drycker. Varför ska de vara så himla varma? Så varma att man bränner sig om man inte väntar typ en kvart innan man dricker dem? Varför? Det finns väl ingen som vill ha dem så? Om de ska vara så varma att man måste vänta så tvingas man ju nästan göra i ordning drycken innan man är törstig, om man ska kunna dricka när man är det. Det är nästan en läskig tanke, tycker jag.

… Ja, jag har bloggtorka. Jag tror jag ska skapa en sektion där man får skriva vad man vill att jag ska blogga om. Ring så spelar vi, typ. Skriv så bloggar jag.

6 kommentarer

 1. Tänker du på kaffe och te? I så fall för att det krävs en viss temperatur för att alla aromer ska utvinnas ur bladen/bönorna. Inte för varmt dock för då förstör man dem istället. För choklad gäller ju att t.ex. sockret ska lösas. Vad finns det mer? Jaja.

  Kram från hobbykemisten 😉

 2. <blockquote cite="#commentbody-731">
  Märta :
  Tänker du på kaffe och te? I så fall för att det krävs en viss temperatur för att alla aromer ska utvinnas ur bladen/bönorna. Inte för varmt dock för då förstör man dem istället. För choklad gäller ju att t.ex. sockret ska lösas. Vad finns det mer? Jaja.
  Kram från hobbykemisten

  Meh! Du förstör ju min standup-monolog med din logik! 😛

 3. Hahaha, tyckte jag var en himla bra idé! Skriv så bloggar jag. Kanske jag skulle apa efter 😉 Håller med om de varma dryckerna. Hatar när jag har rast på praktiken, typ 10 minuter. Går in i personalrummet och tar en kopp te. Brännhett. Väntar, väntar.. sen ringer det in. Och jag har inte hunnit dricka mitt te!! *arg*

 4. Skriv så bloggar jag, klockrent ! 😀

  Jag frågade våran IRC-bot vad du skulle blogga om, och han tyckte så här:

  I think Daniel should blog about bears who admire ponds in search of happiness.

Skriv ett par väl valda ord vettja!