samlapengartilltartaJa, hörni. Den 24 Oktober fyller jag 27 år! Galet. TJUGOSJU! Då är man ju vuxen. Jag känner mig fortfarande som att jag är… högst 20. Inte för att jag är särskilt omogen, oftast, men… Jag vet inte. Det är väl det där syndromet där man inte märker att ens partner blivit fet, eftersom man träffat hen varje dag. På samma sätt märker inte jag att jag blir äldre. Det var väl djupt sagt? Tack.

Här kommer då önskelistan:

  1. Ny fin bostadsrätt i Vasastan, 100 kvadrat räcker. Månadskostnad under tusenlappen.
  2. En hjärna som kan tänka realistiskt.
  3. Ny fin bostadsrätt i Bromma.
  4. iPad 5. Men den är inte släppt än, så skit samma.
  5. Pengar till en Ipad 5.
  6. iPhone 5S. Men den är inte släppt än, så skit samma.
  7. Pengar till en iPhone 5S.

Jag är ju absolut inte den som är den, men det är faktiskt KUTYM att man ger bort alla sina pengar i födelsedagspresent till sin favoritbloggare. Alltså, det är inte jag som har bestämt det, det bara är så. Det är sen gammalt, och vem är jag att tjafsa om sånt?

Skriv ett par väl valda ord vettja!