Jag gick precis ner i källaren med en gammal tavla (den föreställande ett enormt isberg, för den som bryr sig – en äkta IKEA) och två flyttkartonger. Jag kände mig extremt duktig då jag slog i tavlan i vartenda trappsteg hela vägen ner. Dessutom gjorde det hela mig så irriterad att jag sannolikt hade bett eventuella kommenterande grannar att fara åt helvete.

Dessutom, på allmän begäran (okej, en person) så tänkte jag berätta hur det gick för Star Destroyern. Den höll! Jag trodde aldrig att det skulle gå, men det gick väl på Guds försyn eller något. Jag beställde en stor taxi – nåt lastbilsliknande för +50% av priset – och satt med Destroyern i baksätet. Krampaktigt. Som att jag höll i mitt döende barn påväg till akuten, typ.

Men det är inte över än. Just nu står den hos mormor, eftersom det var närmast. Nån gång, när jag kan få skjuts, ska den till Bromma. Helst hel.

1 kommentar

  1. Fett med credd att ”beställa en taxi för att köra en Lego-Star Destroyer till mormor” 😀

Skriv ett par väl valda ord vettja!