… på ett tag.

Idag jobbar jag nämligen sista dagen på det bredbandsföretag jag jobbat i 3½ år nu. Känns spännande, men väldigt märkligt.

Så nu blir det till att sitta hemma i kalsonger och nätbrynja, halsa direkt ur gamla mjölktetror, med pizzakartonger så långt ögat kan nå. Vilken resa!

13 kommentarer

 1. Han fick kicken!
  Håller inte i längden med någon som konsekvent kommer in till jobbet utan kläder på underkroppen.
  Han hävdade att han trodde att han var kalle anka men jag var tvungen att vara benhård!

 2. Dåligt, (f.d) chefen! Jag hade ju faktiskt strumpor på mig. Det här ska facket få veta.

 3. Okej de låter ju lite tråkigt de.. Men hoppas du hittar på något roligt att göra nu är du är ledig… Tips! RES! Om inte utomlands res i Sverige! Finns vackra ställen överallt! Som Norrland nu på vinter är underbart! Varför inte kiruna!? Bo i total mörker i en vecka!?

 4. Spännande. Vad ska du hitta på nu? Förutom starwars-lego dvs =)

 5. Haha, vad skumt!
  Började läsa din blogg i förra veckan (love it, för övrigt), var för blyg för att skriva på varje inlägg som gjorde mig glad så jag valde att skriva inget istället – kändes som ett bra val. Det var det eller skriva något på var tredje post och därmed skrika "STALKER" om mig själv.
  Hur som helst, det roliga: nu i tisdags eller onsdags tog det slut mellan mig och jobbet också 🙂

 6. M: Taack! Men kommentera var tredje inlägg (eller mer) vettja, jag älskar stalkers. 😀

 7. Det är ingen dans på rosor att vara arbetslös. Eller visst, de första tre veckorna är hur underbara som helst, men när det fortsätter sådär, dag ut och dag in, då blir det inge kul. Plötsligt blir det jobb i sig själv att vara arbetsam arbetslös.

Skriv ett par väl valda ord vettja!