Jag gillar att Aftonbladet måste kalla in en bilexpert för att konstatera att bilolyckor oftast beror på förarna. Jag som trodde att det berodde på att onda dvärgar gick in i samtliga bilar den sista Oktober, och skiftade gas- och broms-pedalerna.

Tack Aftonbladet, för att ni lär mig om livet!

2 kommentarer

  1. KLART DET ÄR ONDA DVÄRGAR! Det var en sådan som satte bly i min fot och gjorde att jag fick böter! INGET är mitt fel när jag är bakom ratten, det är bara alla andra som är ute efter mig för att… eeh… För att jag är kvinna! Djävla mansgris att säga att det är förarnas fel för det finns faktiskt kvinnliga förare och man måste vara snälla mot dem för annars blir de arga och… *tappar tråden och ger upp*

  2. Christian Troedsson Johnsson Svara

    Hahaha… den här posten var faktiskt riktig finurlig. Får se mig besegrad av Lord Daniel idag =)

Skriv ett par väl valda ord vettja!