God morgon, alla bloglovers!

Jag vaknade för ca tio minuter sedan, av att jag slog ett hårt knytnävsslag i stolen som står bredvid sängen (detta är enda sättet att få Salahuddin att ligga nära mig, han vill inte sova i sängen – och nej, han låg inte där när jag slog). Jag vaknade liksom av att jag var ursinnig.

Varför var jag det? Jo, av den mest patetiska anledningen ever! Jag drömde att jag muckade gräl med en gammal kärring.

Jag var nere i centrum och hade precis handlat. Jag var väl på väg hem, när jag passerade en uteservering där det satt två pensionärer. Den ena satt och rökte och bolmade nåt alldeles fruktansvärt, varpå jag vände mig om och skällde ut henne och kallade henne äcklig. Hon reste sig och till slut blev det handgemäng. Herregud. TANTER, Daniel. PENSIONÄRER. Är det här början på något? Borde jag anmäla mig själv? Skriva in mig i nån sluten psykvårdsinstans?

Daniel Werner – Beating up senior citizens since -13 *colgateleende*

Skriv ett par väl valda ord vettja!