mysafton

Såhär ser undertecknads kväll ut. Notera ostarna. ”Sällskapsbrickan”… Lite tragiskt sådär. Dessutom ingår det ett gäng frågesport-kort (om ost, mycket spännande); som upplagt för en trevlig kväll – om man har ett socialt liv alltså.

Nu ska jag gråtäta medan jag lär mig om vilket vin som passar bäst till Camembert. 😀

4 kommentarer

  1. Kurt-Gunnar Svara

    Jag blir seriöst panikfylld av ångest för att sedan bli totalt utmattad av hur jävla synd du alltid tycker om dig själv.

    • Haha, jag tycker inte synd om mig själv. Notera den glada smileyn, jag försökte mig på det där som i folkmun kallas humor. :’)

  2. Till Camembert brukar det rekommenderas att man dricker ett hyffsat lätt rödvin, typ en Beaujolais. Annars är det en spännande kontrast om man tar en riktigt fyllig Merlot, men då tenderar vinet att dominera över osten.

Skriv ett par väl valda ord vettja!