Det är vid såna här tillfällen jag önskar att jag drack. Då skulle jag ha något att skylla på, istället för att sitta och vara hypokondrisk.

Annars då? Idag är det måndag och jag har helt tokigt mycket att göra på jobbet. Men jag måste ägna en stund åt att berätta något historiskt. Är ni med? I morse… Ni är fortfarande med va? Bra. I morse tog jag, för första gången någonsin, med mig hemmagjord frukost för att äta på jobbet! Två mackor med ost, och en festis till det.

Som alla framgångsrika bloggare brukar skriva för att få kommentarer: Vad ska ni göra idag?

5 kommentarer

  1. Jag har redan käkat frulle, promenerat 5 km och tagit en dusch. Vidare ska jag idag läsa boken "Global shift" och sedan gå på förläsning om den samme. Sen hem, kanske läsa lite mera, och sen spela nåt spel tills sambon kommer hem, och resten är barnförbjudet.

  2. Ähh du får agera mig för två veckor.
    Negativa är att du kommer få göra mycket och lite kärlek tillbak.
    Plus brudarna kommer inte kunna hålla sig borta från dig. Bara uppge mig som referens 🙂

    Nej skämt åsido, känns bra att ha dig som vikarie och är det absolut för mycket så säg åt dupa, han får väl beordra mig tillbaka från min betalda arbetsskolkande 😉

  3. Du kanske ska panta flaskan ist för att slänga den på oskyldiga små flickor…eller du kanske också är rädd för att panta flaskor nu föresten…;)

Skriv ett par väl valda ord vettja!