halsmandlarHalsen är idag ännu värre än igår. Det känns ungefär som att bli bränd i svalget med en tändare varje gång jag försöker svälja. Först var det bara på ena sidan, men nu har det spritt sig. I morgon är väl hela jävla huvudet infekterat. Dessutom var jag smart nog att peta på ena halsmandeln, för att kolla om den var förstorad. Det var den, och jag råkade slinta med fingret så att jag liksom skar i den med nageln. Då blev det absolut INTE bättre, kan jag säga.

I natt nojade jag järnet. Ni vet såna där nojor som man vet inte är logiska, men som man ändå inte kan låta bli att noja om? Klockan var väl tre på natten, och jag kunde inte sova. Jag var övertygad om att halsen långsamt skulle svälla igen, varpå jag skulle dö i sömnen. Jag var helt säker! Somnade jag så skulle jag inte vakna nåt mer. Jag googlade ”dö i sömnen” men hittade ingenting (kanske för att det inte hänt någon människa i världshistorien).

Nu har jag i alla fall varit nere och handlat lite glass. För ja, har man ingen slav, flickvän eller mycket väldresserad katt, så får man gå ner i den bitande snöstormen och göra det själv. Ett tag trodde jag att jag skulle svimma i affären. Tycker ni synd om mig nu? Bra.

Skriv ett par väl valda ord vettja!