Horliv.

Nu är jag sjuk igen tror jag. Huvudvärken från helvetet, och varit snurrig och febrig hela dagen. Faktum är att det är så illa att jag spelade in en videoblogg gällande min sjukdom, men jag mår så dåligt att jag inte ens orkar publicera dem.

Det är SÅ dåligt att jag tog TVÅ (!) Alvedon nyss. Min lever lär förvandlas till aska.

Hur som helst. Tyck synd om mig.

4 kommentarer

 1. Jessica i Umeå Svara

  Jag har fått lära mig att två Alvedon är som en Ipren så din lever lär överleva 🙂 jag brukar själv ta två då jag får så förbaskat ont en gång i månaden.
  Iaf Daniel, krya på dig!
  Kram!

 2. Alvedon må ha ett passande namn till mig men inte fanken hjälper de mot något och har inte gjort det på länge och än så länge har jag inte exploderat. 😛

  Friska på sig!

 3. Drick Té också, eller annat som är varmt, det funkar nog med kaffe och en skvätt wiskey också om man känner att man vill sova gott…nu när jag tänker på det kanske det funkar med varmt kiss också…jag undrar varför man ska dricka te, är det bara för att det är nått varmt och bra för typ förkylningar eller finns det några faktiskt verksamma ämnen i det som hjälper tillfrisknanden? om inte, så borde det ju funka med allt varm, även kiss då…vilken udda hang up jag fick på kiss nu, det värsta är att det blir bara konstigare ju mer jag skriver om det…jag slutar nu

  • Av vad jag har hört från åtskilligt med folk så är skall det visst vara bättre med kalla saker för halsen men lik förbaskat så känns det ju sådär mysigt av varma drycker så det är kanske piskologiskt alternativt vad det är man häller i. =)

   Annars… GLASS! MASSOR MED GLASS

Skriv ett par väl valda ord vettja!