Haha, jag gick igenom lite gamla opublicerade blogginlägg för att se vad som faktiskt fastnat i ”okej, det här borde jag inte lägga upp”-filtret. Där fanns mest gnäll, men även en del godbitar. Som t.ex det här, vilket fick mig att gapskratta rakt ut. Hade helt glömt bort det här.

Skrivet av Herr Daniel Werner, Juli 2014:

Nu är jag sådär självutlämnande igen. Mot bättre vetande.

Jag har beställt hem ett klamydiatest. Alltså inte för att jag har några symptom, utan för att jag har en allmänt överdrivet nojig personlighet, samt är väldigt noga med sånt där. Har gjort det (beställt test alltså) några gånger tidigare, bland flera gånger efter varann. Vården går nog back på min hypokondri, men jag betalar skatt så det kan de ha!

I alla fall. Nyss tänkte jag utföra själva testet, och behövde pissa i ett glas. Problemet var bara att jag inte hade något glas till hands, så jag pissade i tandborstmuggen. Men när jag redan börjat såg jag att muggen var full av gammal tandkräm. Det kan jag ju inte skicka in. Så jag får göra om allt om några timmar.

Skriv ett par väl valda ord vettja!