Jaja, nu ska vi chilla här i Oskarström, fan vad jag gillar att komma in i rutiner. Middag tillsammans, massa barn runt en o tidiga mornar. Mitt liv ska fan fixa upp sig nu. Det e slut på alla partyn, efterfester o kaos me alla killar, polare o löst fucking folk som går bakom ryggen, utnyttjar o fuckar upp.

Jag är ledsen, men jag kan inte ha respekt för nån som skriver sådär. Hon är inte fjorton år liksom. Så därför har jag satt upp en lathund för Sanna, och eventuellt ni andra som också behöver den. Fast det tror jag inte, ni som kommenterar här är så duktiga så (och folk säger att jag inte ger creds till mina läsare!).

O bör ersättas med och.
E bör ersättas med är.
Me bör ersättas med med.
Chilla bör ersättas med ta det lugnt (åtminstone om man är vit).
Fuckar upp bör ersättas med rör till det, eller liknande term.
Fucking bör i detta och liknande fall inte vara med alls, eftersom det inte tillför något till texten utan bara får den att kännas ännu mer oseriös.

Varsågod!

5 kommentarer

  1. ja, när du säger det så minns jag. precis, magnus werner är (eller var..) min morfar! det här var ju verkligen lite skumt, men kul. =)

  2. Håller med om det mesta. DÄREMOT måste jag gilla fucka upp. Det låter snyggt. Alterneras med kuka upp. Inte att blandas ihop med kuka ur. Vilket kan betyda mer än en sak.

    Och jag har pluggat jättemycket svenska, så jag har typ alltid rätt 😉

  3. duktiga killen hela da'n!

    (svänger mig med lite stockholmsslang sådär. det har jag råd med.)

  4. 20: Oh yeah baby! Dock har du inte råd med det, ty nu är du för evigt bokförd som dålig på svenska. Ack och ve! 😉

Skriv ett par väl valda ord vettja!