… på flera dagar. Jävlar vilken Aftonhoran-rubriksättning, för övrigt.

Anledningen är att jag ska ha visning på lägenheten på söndag och måndag. Då kan icke katten vara hemma, utan han har istället en ofrivillig semester inplanerad. Till mormor. Han lär nog få vara där åtminstone fyra dagar, och det blir INTE roligt! Inte för att han ogillar min mormor, utan mer för att han är allmänt rädd för det mesta (lite som jag). Rädd för att åka bil, rädd för en främmande lägenhet, rädd för nya ljud, rädd för mormor, rädd för annorlunda rutiner. Men det ska bli spännande.

Och ja, det blir fyra väldigt ensamma dagar i det Wernerska residenset.

salahuddinslappar

Här ligger han, naivt ovetandes om vad som komma skall.

4 kommentarer

 1. Awh! =( Mormor får se till att skämma bort honom med god mat och roliga leksaker.

 2. Couq on Feis Svara

  Off topic, men hur går det med träningen egentligen? 🙂

  • Ganska dåligt faktiskt, av olika anledningar. Först och främst sa jag upp SATS-medlemskapet. Hade bara några dagar på mig innan jag var bunden i ett år, och i Brommaplan finns det inget SATS. Känns inte realistiskt att jag kommer att åka till Alvik bara för att träna. Däremot finns det Itrim där, så det ska jag nog signa upp mig på när det börjar lugna sig lite med flytten.

   Men jag har börjat laga mer mat, så på den punkten är det iaf bättre.

   • Couq on Feis Svara

    Nej det är klart, ett gym som ligger nära är typ A och O för min egna motivation också 🙂

Skriv ett par väl valda ord vettja!