halsflussfml

Eftersom jag förmodligen inte kommer att vara den siste att få halsfluss så tänkte jag nu vara allmänt godhjärtad och dela med mig av vad man kan äta och inte äta. Allt baseras givetvis på empiriska studier från min sida.

  • Te med honung: Gör ont när man sväljer.
  • Glass: Gör ont när man sväljer.
  • Pringles-chips med ostsmak: Svider i svalget och gör ont när man sväljer.
  • Pizza med texmex-kryddning: Svider i svalget och gör ont när man sväljer. För övrigt ett helt hjärndött val.
  • Baguette med färskost: Smulorna skapar ett rivjärn som gör att det… ja, svider i svalget! Och så gör det ont när man sväljer.
  • Sin egen jävla saliv: Gör ont när man sväljer.

Så… Ja. Horliv.

2 kommentarer

  1. Försök få utskrivet Treo Comp. Det om något biter omedelbart på smärtan så att du iallafall kan äta igen. Ingen mat = ingen energi = inget immunförsvar.
    Jag hade halsfluss en gång i mina tidiga tonårsdagar; efter fyra dagar utan mat fick jag en halv Treo Comp av min far. Två dagar senare vad jag fullt frisk.

  2. Jag minns att medicinen jag fick utskriven när jag hade halsfuss var stora som förbaskade stolpiller så det var nästan att man fick använda ett tillhygge för att peta ned dem genom strupen. Fifan, krya på dig!

Skriv ett par väl valda ord vettja!