Idag var jag nere och handlade kvällens middag (som för övrigt kommer att bli kyckling, pasta, paprika, purjolök och champinjoner – och nej, det blir ingen Matlagning med Daniel ikväll). På vägen hem mötte jag en tjej, som faktiskt LOG åt mig. Det är inte var dag det händer!

Det var precis när jag utstött en kraftig suck, på grund av att det var varmt och att kassen var tung, så mina kinder var uppblåsta och hela jag var allmänt sexig. Och hon log. Först blev jag glad, eftersom man som kille sällan får fysisk bekräftelse från det täcka könet. Men sen blev jag osäker. Varför log hon? Skrattade hon åt mig? Hade jag en snorkråka hängande ur ena näsborren? Hade jag glömt byxorna hemma? Hade jag glömt schampo i håret sedan kvällen innan?

Ja, kära läsare; jag kände PÅ RIKTIGT efter om jag hade dragit upp gylfen.

1 kommentar

  1. Eftersom det inte är var dag som tjejer ler åt dig, så var det ju logiskt att det hände just på en söndag.
    (I sådana här fall är det okej att betrakta ”var dag” som en särskrivning”)

Skriv ett par väl valda ord vettja!