Det finns tillfällen då livet, om ni ursäktar min franska, knullar en i röven. Och så finns det tillfällen då livet knullar en i röven, gör ”finska rycket” och lägger satsen mitt i pannan på en, trycker dit en 20-lapp som sedan visar sig vara förfalskad. Om ni ursäktar franskan igen alltså. Nåväl, så känns det som att denna vecka blev.

Hur jag trodde veckan skulle bli: Mimmi kommer till mig på måndag eller tisdag, och stannar ända tills söndag. Vi badar bubbelbad första kvällen, och har sedan ljuvlig älskog tillsammans. Resten av veckan fortsätter på de mest underbara av sätt. Vi går på museum, tar promenader, lagar mat ihop, och skedar tätt intill varann på natten. Allt känns jättebra.

Hur veckan blev: På grund av oväntade jobbrelaterade saker kan inte Mimmi komma alls. Omständigheter leder till andra omständigheter som leder till att vi tar en paus från varann totalt. Resten av veckan sitter jag ensam, kraftigt deprimerad, och gråtrunkar åt ”Sommar med Ernst”. Dessutom går min diskmaskin sönder.

4 kommentarer

  1. Jens Werner Svara

    Viktig regel: Fötvänta dig inte något, då blir du aldrig besviken. Det blir nog bra. Om du är kraftigt deprimerad kan du alltid prata med mig.Om du vill.

Skriv ett par väl valda ord vettja!