26 Mars 2015
Stockholm

Det är dystra tider för den här bloggen. Jag vill inte slå på stora trumman och säga att den är helt nedlagd, för rätt som det är får jag lust att dela med mig av nånting igen. Men just nu… not so much.

Anledningen är flera:

 • Jag har fått jobb som drifttekniker på NOCen (nätövervakningen) på det företag jag jobbat på de senaste fem åren. Awesome hittills. Om två veckor börjar jag köra nattpass en tredjedel av tiden. Får väl se hur det går, men än så länge känns det hur bra som helst. Dock tar jobbet en hel del tid.
 • Det händer inte så mycket spännande saker i mitt liv längre. Det är vardag, på gott och ont.
 • Jag har eventuellt lite andra webbprojekt att jobba med. Ett som kanske kan bli större och generera lite mer intäkter, vilket osökt leder mig in på den sista punkten.
 • Nu har jag bloggat relativt flitigt här i nästan åtta år. ÅTTA ÅR! Resultatet av det är ungefär 300 besökare om dagen. Jag trodde väl aldrig att jag skulle bli någon ny Kissie, men det hade varit roligt att bli lite mer känd i bloggosfären. Jag hade kanske behövt vara lite mer radikal, men varje gång jag skrivit något kontroversiellt har jag inte klarat av de negativa åsikterna. Jag skrev negativa saker om radikalfeminism för ett tag sen. Sen blev jag kallad kvinnohatare och fick flak från diverse håll. Nånstans där dog mitt intresse för bloggen, Birro-kränkt som jag ibland blir.

Och för att spä på hela denna misär, nu när vi ändå är igång, så kan jag med en klump i halsen meddela att det ICKE blir någon Eurovision Song Contest-liveblogg i år. Jag ska nämligen jobba natt den 23/5, när finalen sänds.

Jag kommer säkert skriva här igen nån gång, ska ni se.

För pressackreditering, intervjuförfrågningar och spontant nakenbildsskickande, vänligen kontakta:

Daniel Werner
daniel snejbel-ej danielwerner dått se

6 kommentarer

 1. Daniel, my man, ta nu och runka upp stridsJuken och börja blogga igen!!!! SATANS PERKELE!!! Bloggosfären needs u, man!

 2. Men daniel…. Vad ska jag läsa? Mitt liv känns tomt… Kom nu åter. 🙁

 3. Det var jag som kom fram till dig ute i Kista och berömde din blogg, om du kommer ihåg? Det här är faktiskt den första gången jag kommenterar, vad tråkigt att du har slutat blogga 🙁 Hoppas verkligen att du börjar snart igen!

  • Haha, OM jag kommer ihåg! 🙂 Jag tänkte faktiskt på dig senast häromdagen. Även om jag blev ganska generad och lite tagen på sängen så värmde det där mer än du tror.

   Får se om jag känner lust att blogga igen. Jag hoppas ju det, men samtidigt är det så mycket annat i livet som tar tid.

 4. Det är nog bara en svacka. Din blogg är en drog för oss andra. Det brukar bli en drog för bloggaren också. Svårt att hålla sig borta liksom. Kommer ändå titta in här titt som tätt och se om du har fått upp gnistan igen. Stay cool man!

Skriv ett par väl valda ord vettja!