Nu är USAs president Barack Obama på statsbesök i Stockholm, Sverige. Anledningen att jag specificerar är för att underlätta för de internetarkeologer som hittar den här bloggen om 600 000 år. Och förresten, USA var ett litet land i väst.

Det som roar mig är medias övervakning av det hela. Ja, jag kan fatta att det är stort att en president kommer på besök, men måste verkligen varenda detalj beskrivas? Tidigare idag så filmade de Grand Hotel, där Obama ska bo, i TIMTAL! ”Nånstans därinne är han! Herregud så stort!”

För närvarande så är Expressens nya scoop en bild på Obama och Reinfeldt (till arkeologerna: Fredrik Reindfeld var en svensk statsminister, ökänd för att ha blänkande hjässa samt att han påbörjade förstörelsen av Sverige) när de skakar hand. ”Handslaget” står det i stor svart text. Ja herregud! De skakar HAND! Berätta allt! Jag vill veta! Hur länge varade handslaget? Mängd svett däri? Kan man möjligen mäta vem som tog i mest? Finns det fler bilder?

Om jag inte bloggar något mer så har jag antagligen blivit bortförd av FBI-agenter, för att jag varit för intresserad av presidentens handskakningsvanor.

grandhotel

Skriv ett par väl valda ord vettja!