Det här inlägget kommer förmodligen bli något av ett socialt självmord, men jag har ett dilemma.

Jag har ju som ni vet köpt en mac. Nu har jag använt datorn i ett par veckor, och jag fullständigt älskar den. Allt är så simpelt! Bara att klicka på det man vill göra. Ladda ner ett program? Inga problem, dra programikonen till programmappen. Redigera en bild? Öppna bilden, ändra storlek, stäng.

Macen är fin också må ni tro. Den har kommit till att bli som en son för mig; en son jag ömt vill hålla i famnen och känna doften av. Fast av metall. Jag vårdar den ömt; ser alltid till att det inte kommer smuts över skärmen, och blåser alltid rent tangentbordet innan jag fäller ihop datorn för kvällen. Det får helt enkelt inte hända den nånting.

Men som sagt, det finns en liten nackdel. En nackdel som heter porr. Jamen ursäkta mig då! Jag är en man, jag har behov! Ibland behöver man, så att säga, vara sin egen lyckas smed en liten stund. Och då brukar jag, sjuk som jag är, ta till pornografiskt material. Men problemet är att jag inte vill besudla macen med sånt. Macen ska inte behöva få veta att det finns såna hemskheter där ute. Den ska bara användas till bloggande, videoredigering och andra intellektuella saker.

Så till följd av detta behöver jag, varje gång lusten pockar på, byta till den gamla datorn. Dvs, flytta på macen och gå och hämta PCn. Sedan koppla om musen, sätta i ethernetkabeln, och dubbelkolla att jag inte satte ner macen i brödsmulor. Ständigt samma förfarande! Det går snart inte längre.

Jag menar, det här är ju löjligt. Ska jag behöva ha kvar min gamla dator, istället för att sälja den, enkom för att ha den som porrdator? ”Daniel Werner har en porrdator” kommer ryktena att gå. Folk kommer tro att jag är den störste porrmissbrukare som någonsin har existerat, eftersom jag behöver ha en dedikerad dator bara för snusk.

Vad ska jag göra? Förutom att växa upp.

8 kommentarer

 1. Daniel… Det kommer en tid i livet då man måste berätta om verkligheten för sin son, att det finns saker och ting som må se hemskt ut men som ändå är något fint.

  …Men du kan ju spara tentakelporren till lite senare, små doser! ^^

 2. Alexander Svara

  Jag trodde hela grejen med mac var att det var svårare att få virus så man kunde kolla alla porr o sjuka sidor lättare!

 3. Det finns väl en ”tes” om att 1000 apor på ett år rent matematiskt kan skriva ett mästerverk likt Strindberg & CO. Rent matematiskt så ökar också dina chanser att av misstag göra följande händelser av misstag: öppna firefox -> skriva in redtube.com -> onanera -> trycka på ”rec” på videoprogrammet -> ”save as” – > upload movie -> mail link to parents -> reset ftp&wordpress password – > ha en onanifilm på din personliga hemsida för resten av livet..

  Så jag tycker du gör ett klokt val. Är du enig med mig?

  • Daniel Svara

   Haha! Den dagen jag onanerar av misstag, då är det dags att skriva in sig på nån slags klinik.

   PS. Det är inte tillåtet att vara roligare än jag på min blogg. Det blir rapport på det här!

   • Onani av misstag, det kanske visar sig vara en avart av Tourettes syndrom? ^^

Skriv ett par väl valda ord vettja!