Fy vad jag hatar Sjunde Himlen, detta hemska program som går på femman de tider på dagen då ingen tittar. Ja, förutom arbetslösa, pensionerade och som jag, lediga. När man är ledig finner man alla de tv-serier som gud glömde.

Det är verkligen ett hemskt program. Jag menar, allt är så happy-go-lucky. Jag kräks. Se bara på DVD-omslaget nedan. Hemskt!

Pappan är givetvis pastor och predikar mer än gärna för sin familj om sex före äktenskapet och andra djävulens verktyg. Mamman är hemmafru, ty som det står i Bibeln så skall kvinnan antingen stå vid spisen eller behaga sin man, helst båda samtidigt. Äldsta sonen går omkring med sitt imponerande (och inte att förglömma schamponerade) hår och bekämpar alla orättvisor i världen, och både äldsta dottern och mellansonen häver gudfruktigt ur sig klyscha efter klyscha efter klyscha… Efter klyscha. Yngsta dottern måste fråga pappa och mamma om lov innan hon får gå på dejt med en av skolans gossar, vilket i dagens avsnitt var okej eftersom gossens föräldrar hade setts i kyrkan. Minsann, inga kättare till svärföräldrar här inte. Sist men inte minst finns de nytillkomna tvilling-pojkarna, som lärde sig stena hedningar strax efter de lämnade spjälsängen.

Ni ser ju själva vilken nivå det är. Typiskt USA. Nä, det vore roligare om det vore lite mer misär i nåt avsnitt för en gångs skull. Typ… Pappa kommer hem snorfull och med djup ånger efter att ha vänstrat med en shemale, varav döttrarna blir crack-junkies och sonen hänger sig i lampkroken. Det vore underhållning. 😀

Skriv ett par väl valda ord vettja!