Den här låten (ja, jag vet att det är en cover, men den är bättre än Sundströms original) känns lite som mitt livs tema de senaste månaderna. Denna eviga väntan och detta eviga nojande.

I morgon blir jag i alla fall officiellt ägare till nya lägenheten i Bromma. Ska till mäklaren och få nycklarna, så sen bär det av dit för att inspektera det hela. Jag förväntar mig något slags kaos; typ att jag öppnar en skåplucka och ser att det vimlar av kackerlackor däri. Eller märker att hela lägenheten är rutten. Något fel måste det vara! Eller Jag får ju inte bli nöjd, eller hur? Då tillbakabildas universum. Och det blir inte kul för nån.

3 kommentarer

  1. Det kommer bli awesome. Filma gärna när du träder in i lägenheten och spela in dina reaktioner!

    • Bra idé! Detta kommer jag glömma bort imorrn, pga early onset alzheimers, men skulle jag minnas så gör jag så!

Skriv ett par väl valda ord vettja!