Jag åkte förbi ett lite obehagligt namn på en restaurang idag. Tant Åkes husmans! TANT ÅKE! Han/hon måste väl vara gift med farbror Barbro, eller hur?

PS. Jag skickar fakturan för reklamen, Tant Åke.

9 kommentarer

 1. Ligger det där stället mellan huddinge/hagsätra? *försöker minnas stuff från barndomen* Om det är det stället har det inte förändrats på 20 år…. Men det är väl fint med lite trans i restaurangvärlden. Det kan den behöva.

 2. Min promenadväg åtminstone ett par dagar i veckan. Allt för att få vara närmare dig! *tindrar med ögonen*

  Jag inser att detta är ett läskigt uttalande, men jag kan inte förmå mig själv att radera det. Take it or… stop reading?..!

  • Daniel Svara

   Eeexcellent… Fast vill du vara nära mig är Tant Åkes fortfarande ganska långt borta. Bakläxa!

   Och läskigt… eller läskigt på ett bra sätt? *lyfter ena ögonbrynet*

   • Närå, 30-40 minuters rask promenad så är man där! I Huddinge alltså, jag vet faktiskt inte exakt var du bor… Min stora hemlighet – avslöjad! Men jag kände att med tanke på hur många du har blockat på helgon pga stalkerbeteende så är det nog bäst att spela med öppna kort: Jag -snyft-, jag är ingen stalker! :'(

    • Daniel Svara

     Fast de jag blockat på helgon pga stalkerbeteende är sådana jag inte velat ha som stalkers. Du ser! I'VE GOT THE POWER! *blixten slår ner i bakgrunden*

 3. Det här kommer lite sent antar jag, men dom har den bästa lunchen i söderförort delat med Sjödalens festvåning i Huddinge. Så dom har nog valt ett bra namn, det är ju redan fullsatt varje dag.

Skriv ett par väl valda ord vettja!