Nyckelord

WOW

Besöker

Kära dagbok,

Idag var det en händelserik dag. Först gjorde jag mina dailies i Mount Hyjal, rekryterade Druids of the Talon så nu är det bara tre etapper kvar av det hela. Sen gjorde jag några heroics, men det var tråkigt eftersom jag redan kört igenom dem så många gånger. Efter det hände nånting kul! Jag blev inbjuden till en trash run i Firelands. Tokballt var det! Jag tjänade ihop tillräckligt med reputation för att bli friendly med Avengers of Hyjal, så nu kunde jag köpa en epic cloak som förbättrade mina stats ganska rejält. Det var bra.

Sedan bar det av till Orgrimmar för att enchanta den. Jag passade även på att köpa lite saker så jag maxade min leatherworking.

Vad har ni gjort idag?

Jag har semester. Det händer inte mycket, utan jag spenderar mina dagar med att:

  • Spela World of Warcraft.
  • Se på tv.
  • Sova.
  • Gå ner och handla mat.

Således hoppas jag att ni förstår att det inte finns så mycket att blogga om. Förutom att ge lite status på mitt WOWande. Så här kommer det:

  • Jag kom på mig själv med att ha gjort typ 20 quests beväpnad med ett fiskespö. Tyckte väl att jag gjorde lite väl lite skada.
  • Jag sprang runt i fiendeland helt naken. Varför orkar jag inte ens förklara, men det fanns ett syfte med det hela. Jo, jag lovar. Jag lovar!
  • Jag hade turen att vinna en av WOWs för tillfället bästa pilbågar (ni kan maila era beundrarbrev och samlagsförfrågningar). Hur den ser ut kan ni se på bilden nedan. Det är alltså en pilbåge, ingen stav. Stavar är töntiga, pilbågar är coola. Det är en pilbåge. Så ni vet.

Ni får försöka hålla ut till nästa rafflande uppdatering.

Jag har gjort något fult. Något smutsigt. Jag har installerat World of Warcraft igen.

Plötsligt försvann allt hopp om något sorts socialt liv i en enda stor malström av dystert nörderi. Plötsligt satt jag i kalsonger och sköt demonbjörnar med pilbåge. Plötsligt åt jag kebab och lät resterna ligga på bordet medan jag maniskt fortsatte spela. Plötsligt satt jag klockan 02.09 och åt mikrad pasta carbonara, utan några som helst planer att vända tillbaka dygnet.