Nyckelord

wordpress

Besöker

Ja, ni läser rätt! Det har skett en uppgradering här på bloggen! Numer finns det en sprillans ny kommentarsfunktion där man kan logga in med Fecesbook och Twatter. Är inte det awesome så säg?

Tar gärna emot input på det hela. Fungerar det överhuvudtaget att kommentera? Hur fungerar det? Är det buggigt? Sparar den ert namn mellan sessioner, som förut? Känns det kul? Ligga? Ser jag tjock ut i den här klänningen?

Q: Men Daniel ditt CP, varför ser bloggen så fruktansvärt ful ut?
A: För att jag tyckte det vore en bra idé att bygga om den från grunden kl fyra på natten. Nu har jag en hel del arbete framför mig. Det blir bra, oroa dig inte.

Q: Haha, ägd. Du suger på PHP/HTML/SQL/HTTP/Wordpress/webbutveckling generellt, eller hur?
A: Nejdå, allt gick som planerat. T.o.m bättre. Det är bara vissa designinställningar som inte följde med, som jag måste göra om. Men det är lugnt, jag hade tänkt ändra designen lite ändå.

Q: Meh. Vad ska jag då mobba dig om?
A: Hmm… Du kan alltid ta det faktum att alla mina flickvänner tröttnat på mig efter bara några månader.

Q: Bra idé! Haw-haw, alla dina flickvänner tröttnade på dig efter bara några månader! Hur känner du dig nu?
A: Lite nedstämd. Fast mest trött, eftersom klockan trots allt är halv åtta på morgonen och jag inte sovit en blund.

Q: Såatteh… Um… När du ändå är vaken… Ligga?
A: Nej tack.

Nu kan man sätta betyg på mina inlägg. Som en kul grej, inget mer. Förutom att kanske motivera mig att skriva fler liknande inlägg, om jag får positiv feedback på något speciellt.

Nu när jag ändå är igång och fiskar komplimanger så kan jag lika gärna be er rösta på min blogg. Jag har ju blivit extremt divig på sistone, fått blogghybris och allt. Så därför vill jag ha fler läsare. Och det går inte utan er hjälp… Eller jo, det går, men det blir väldigt mycket svårare. Så hjälp en stackars förortsgrabb, okej?

  1. Prenumerera på min blogg på Bloglovin’.
  2. Lägg till mig som favorit på Bloggportalen.
  3. Rösta (snällt) på mig på Bloggtoppen.

Så. Nu ska jag inte fiska såhär på mycket mycket länge. Jag skäms. Förlåt. Ska duscha nu. Och skrubba, skrubba, skrubba.

God fortsättning, alla trogna fans av skrikande tonårstjejer som bara råkar lysa med sin frånvaro bland kommentarerna. Okej, lite nya saker som händer och har hänt.

  1. Ny design på bloggen! Jag vet att det inte är världens mest originella sak att välja det mest populära temat WordPress har, men jag tokdiggar det. Sedan såg jag att Breki har samma tema, men det får han stå ut med. Tanken är väl att jag ska Wernifiera det hela när jag har tid och ork. Klockan är i skrivande stund 04.05 på morgonen, och då har man generellt inte lust med sådant.
  2. Det har eventuellt hänt en sak, jag är inte säker. Jag tror inte det, men kanske. Och jag har i så fall eventuellt gjort bort mig. Men jag vet som sagt inte. Time will tell.
  3. Jag är ledig fram till 7:e Januari. And I bloody like it!
  4. Jag såg en sak på facebook (ständigt detta facebook som förstör mitt liv!) som gjorde mig lite ledsen. Men men, min tid kommer väl. Jag hoppas.

Nu är man riktigt stolt över sig själv minsann. Jag har precis säkerhetskopierat mysql-databasen och uppgraderat till WordPress 2.6 alldeles själv… He’s growing up so fast. :’)

Måste faktiskt också passa på att lovorda WordPress lite. Det är så fruktansvärt bra. Vanligtvis brukar man ju gilla vissa saker och ogilla annat med… Det mesta faktiskt. Men med WordPress fungerar saker som man vill, och det mesta är riktigt välgjort. Blir glad i hela kroppen av det. Jag hittade ingen ”grand tour”, så ni får hålla till godo med det här. Videon där visar iaf lite om hur gränssnittet ser ut. Så kom ihåg barn, sitt inte med blogg.se, blogspot och allt vad de heter, utan skaffa er en ordentlig webhost/server och framför allt ett ordentligt bloggverktyg.

Det gjorde jag, och se hur glad jag är och hur vita mina tänder är. 😀 … Eller nåt i den stilen.

Som ni märker blåser förändringens vindar på min blogg. Jag var helt enkelt så trött på att köra en pissgammal version av WordPress, där ingenting kul går att göra. Och då min webhost (som jag annars är mycket nöjd med) inte stödjer automatisk uppgradering så jag fick bygga om alltihopa. Men nu är det klart, och jag hoppas ni gillar’t. Några saker, som ni kommer att se, är dock fortfarande under konstruktion.

Nu finns det ett fungerande galleri dessutom! 🙂 Och hörni, ni kan väl vara lite givmilda med kommentarer? De gamla gick inte att migrera, så det är sådär ödsligt och läskigt här. Burr.